Shanghai - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +86 21 62791119

Time
Mon
Apr 23
Tue
Apr 24
Wed
Apr 25
Today
Tomorrow
Sat
Apr 28
Sun
Apr 29
07:00
  
ASHTANGA 1
Julia (M)
60 mins
    
07:15
VINYASA 1
Sophia (M)
60 mins
  
HATHA 1
Rama (M)
60 mins
   
07:30
 
HATHA 1
Peyton (M)
60 mins
  
VINYASA 1
Felicia (M)
60 mins
  
08:15
  
HATHA 1
Julia (M)
60 mins
    
08:30
HATHA 1
Sophia (M)
60 mins
  
HOT VINYASA 1
Rama (M)
60 mins
   
09:00
 
ASHTANGA 1
Peyton (M)
60 mins
  
WARM & RELAXING STRETCH
Felicia (M)
60 mins
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
09:30
     
VINYASA GENTLE
Christopher H
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Shiva (M)
60 mins
10:00
   
ROCKET YOGA
Rama (M)
75 mins
 
MYSORE
Peyton (M)
120 mins
 
10:15
 
HOT HATHA 1
Peyton (M)
60 mins
     
10:30
 
HATHA 2
Betty (M)
90 mins
NAVAKARANA VINYASA
Betty (M)
75 mins
 
YIN
Julia (M)
75 mins
  
10:45
  
DETOX FLOW
Lilian (M)
60 mins
  
DETOX FLOW
Christopher H
60 mins
YIN-YANG
Shiva (M)
75 mins
11:00
DETOX FLOW
Felicia (M)
60 mins
  
YIN-YANG
David (M)
75 mins
VINYASA 1
Sophia (M)
60 mins
  
11:30
     
AERIAL YOGA 1
Holly
75 mins
VINYASA 1
Holly
60 mins
12:00
 
HATHA 1
Cici (M)
60 mins
  
YOGA BALANCE 1
Julia (M)
60 mins
VINYASA 1
Christopher H
60 mins
 
12:15
HATHA 1
Michael (M)
60 mins
 
VINYASA 1
Betty (M)
60 mins
HATHA 1
Christopher H
60 mins
HATHA 1
Betty (M)
60 mins
  
12:30
VINYASA 1
Felicia (M)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Betty (M)
60 mins
HATHA 1
Lilian (M)
60 mins
DETOX FLOW
David (M)
60 mins
BAPTISTE POWER VINYASA
Sophia (M)
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Shiva (M)
60 mins
12:45
  
YIN-YANG
Michael (M)
60 mins
  
YOGA WHEEL 1
Luke (M)
60 mins
AERIAL YOGA 1
Holly
75 mins
13:00
     
YIN-YANG
Holly
75 mins
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
13:30
WARM & RELAXING STRETCH
Michael (M)
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Cici (M)
60 mins
AERIAL YOGA 1
Holly
60 mins
VINYASA GENTLE
Christopher H
60 mins
YIN
Betty (M)
75 mins
 
YIN
Rebecca
75 mins
13:45
YIN
Betty (M)
75 mins
      
14:00
  
UNIVERSAL YOGA 1
Michael (M)
75 mins
YOGA THERAPY
David (M)
75 mins
 
VINYASA 2
Nicole (M)
75 mins
 
14:30
     
PRANAYAMA (MEDITATION)
Holly
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Rama (M)
75 mins
15:00
AERIAL YOGA 1
Michael (M)
75 mins
 
ALIGNMENT 1
Holly
75 mins
   
VINYASA 2
Rebecca
90 mins
15:45
     
BAPTISTE POWER VINYASA
Sophia (M)
60 mins
 
16:00
     
HATHA 1
Nicole (M)
60 mins
HATHA 1
Rama (M)
60 mins
16:45
YIN
Rebecca
75 mins
YOGA BALANCE 1
Betty (M)
60 mins
   
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Nicole (M)
60 mins
  
17:00
 
MOVEMENT MEDITATION
Christopher H
30 mins
NADA YOGA (MEDITATION)
Shiva (M)
60 mins
YOGA THERAPY
Felicia (M)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Sophia (M)
60 mins
DETOX FLOW
Rebecca
60 mins
17:15
 
YOGA BALANCE 1
David (M)
60 mins
  
YIN-YANG
Rama (M)
75 mins
 
VINYASA 1
Rama (M)
60 mins
17:30
  
WALL ROPE YOGA 1
Rama (M)
75 mins
HATHA BASICS
Stephen
60 mins
   
17:45
VINYASA 2
Dario
75 mins
      
18:00
HATHA 1
Yongxian (M)
60 mins
VINYASA 1
Christopher H
60 mins
DETOX FLOW
Luke (M)
60 mins
VINYASA 1
Betty (M)
60 mins
VINYASA 1
Nicole (M)
60 mins
  
18:15
DETOX FLOW
Betty (M)
60 mins
HATHA 1
Dario
60 mins
VINYASA 1
Shiva (M)
60 mins
PRE-NATAL
Felicia (M)
60 mins
AERIAL YOGA 1
Holly
75 mins
  
18:30
VINYASA 1
Rebecca
60 mins
CORE
David (M)
60 mins
HATHA 1
Stephen
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Lilian (M)
60 mins
HOT 26
Michael (M)
60 mins
  
18:45
 
DETOX FLOW
Nicole (M)
60 mins
 
YIN-YANG
Stephen
75 mins
ROCKET YOGA
Rama (M)
75 mins
  
19:00
  
ROCKET YOGA
Rama (M)
90 mins
    
19:15
NAVAKARANA VINYASA
Dario
75 mins
HATHA BASICS
Christopher H
60 mins
 
HATHA BASICS
Betty (M)
60 mins
YOGA THERAPY
Nicole (M)
75 mins
  
19:30
HOT VINYASA 1
Yongxian (M)
60 mins
NAVAKARANA VINYASA
Dario
75 mins
HOT VINYASA 1
Luke (M)
60 mins
    
19:45
HATHA 1
Rebecca
60 mins
VINYASA 1
David (M)
60 mins
VINYASA GENTLE
Stephen
60 mins
DETOX FLOW
Lilian (M)
60 mins
HOT VINYASA 1
Holly
60 mins
  
20:00
 
WARM & RELAXING STRETCH
Nicole (M)
60 mins
  
YIN
Michael (M)
60 mins
  


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Thursday, 26 April
Or Book by Phone : +86 62791119
Today / 26 April
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Rama
08:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rama
10:00
Rocket Yoga - 75 minutes
Rama
11:00
Yin-Yang - 75 minutes
David
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Christopher H
12:30
Detox Flow - 60 minutes
David
13:30
14:00
Yoga Therapy - 75 minutes
David
17:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Felicia
17:30
Hatha Basics - 60 minutes
Stephen
18:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Betty
18:15
Pre-Natal - 60 minutes
Felicia
18:30
18:45
Yin-Yang - 75 minutes
Stephen
19:15
Hatha Basics - 60 minutes
Betty
19:45
Detox Flow - 60 minutes
Lilian
Friday / 27 April
07:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Felicia
09:00
10:30
Yin - 75 minutes
Julia
11:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Sophia
12:00
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Julia
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Betty
12:30
13:30
Yin - 75 minutes
Betty
16:45
17:15
Yin-Yang - 75 minutes
Rama
18:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicole
18:15
Aerial Yoga 1 - 75 minutes
Holly
18:30
Hot 26 - 60 minutes
Michael
18:45
Rocket Yoga - 75 minutes
Rama
19:15
Yoga Therapy - 75 minutes
Nicole
19:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Holly
20:00
Yin - 60 minutes
Michael
Saturday / 28 April
09:00
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
09:30
10:00
Mysore - 120 minutes
Peyton
10:45
11:30
Aerial Yoga 1 - 75 minutes
Holly
12:00
12:45
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Luke
13:00
Yin-Yang - 75 minutes
Holly
13:00
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
14:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Nicole
14:30
15:45
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nicole
17:00
Sunday / 29 April
09:00
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
09:30
10:45
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Holly
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Shiva
12:45
Aerial Yoga 1 - 75 minutes
Holly
13:00
Navakaraṇa Vinyāsa Immersion with Dario Calvaruso
28 - 29 April, 2018 Plaza 66
13:30
Yin - 75 minutes
Rebecca
14:30
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Rama
15:00
Vinyasa 2 - 90 minutes
Rebecca
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
Rama
17:00
Detox Flow - 60 minutes
Rebecca
17:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Rama